COVID 19 2020-06-08T06:42:02+00:00

 

 

ВАШЕТО И НАШЕТО ЗДРАВЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО!!!

РАБОТА НА ПАРКИНГА В РАМКИТЕ НА ЕПИДЕМОЛОГИЧНАТА ОБСТАНОВКА

Във връзка с предприетите и наложени мерки за безопасност и превенция на разпространението на заразата от COVID 19,  на територията на паркинга се въвежда следната временна организация на работа:

  1. Спазвайте необходимата дистанция от минимум 2м. при вербална комуникация и използването на маска.
  2. Забранява се влизането в офиса на външни лица.
  3. Препоръчва се да не се предават вещи за съхранение, включително ключове от автомобили докато трае епидемологичен риск.
  4. Ограничава се ползването на услугата трансфер ДО/ОТ Т1 и Т2 както следва:

4.1. ДО/ОТ Т1  и Т2 услугата ТРАНСФЕР се прекратява за времето от 07 до 22 часа. Паркингът е в непосредствена близост до Т1 /150-200м/. Именно непосредствената близост до Т1 прави паркинга изключително удобен.  При пътуващи трудноподвижни хора, голям багаж, малки деца и др. – моля, оставете тези ваши спътници и багаж на терминала, след което ЕДИН човек, водач на автомобила, да паркира на паркинга!  На връщане по същия ред – ЕДИН човек взема автомобила от паркинга, отива и прибира От Т1 или Т2 своите спътници.

Летище София предоставя безплатен трансфер между Т1 и Т2 от 07 до 22часа. За улеснение, съветваме нашите клиенти, първо да оставят спътниците и багажа си и след това да поркират автомобила си. Моля, имайте предвид, че безплатните трансфери на летище София се движат през интервал от 15 до 30мин. Предвиждайте необходимото време. Освен безплатен шатъл, на територията на летището се движат градски автобуси №84 и №184, спирките на които са непосредствено пред входа на паркинга. Необходимо е ЕДИН човек да извърви разстоянието от 150м до/от Т1 и да ползва безплатно шатъла или да ползва автобус срещу 1,60лв. за един билет.

4.2. Услугата трансфер се запазва за времето от 22 до 7 часа. Ползването на маски в трансферната кола е задължително!  Седалката до шофьора не се ползва!

За въпроси с обслужване и организация на работата на паркинга, моля използвайте дежурния телефон: 0888 823 998.

 ВАШЕТО И НАШЕТО ЗДРАВЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО!!!